Cтуденти коледжу комп’ютерних спеціальностей активні учасники конференції   “Файне.ІТ”!

З метою створення сприятливих умов для розвитку ІТ середовища та підвищення рівня ІТ освіти, в Тернополі 17 жовтня відбулася конференція “Файне.ІТ”, яка зібрала близько півтисячі тернополян. 

Конференція Файне.ІТ – це чудова можливість для студентів та початківців в ІТ-сфері детальніше познайомитись із можливостями розвитку у галузі. 

Учасники мали нагоду послухати цікаві виступи ІТ-фахівців, які поділились своїм досвідом та поспілкувались із аудиторією.

Прийшли айтішники-початківці, студенти та ті, хто мріє працювати в сфері ІТ. Новий формат спілкування, роботи та навчання для тих, хто шукає натхнення, нові знання та приємні знайомства у сфері IT та бізнесу.

Cтуденти коледжу спеціальностей «Комп’ютерні науки» та «Комп’ютерна інженерія» також брали участь у конференції, де  познайомилися з сучасними технологіями IT-компаній, новими програмними засобами, вакантними посадами, брали активну участь у розіграші призів. 

Сучасне суспільство наповнене і пронизане потоками інформації, які потребують обробки. ІТ-галузь є найдинамічнішим сегментом світової економіки. Для того, щоб стати хорошим  спеціалістом в IT,  треба мати величезну витримку, бажання дізнаватись щось нове, бо ІТ розвиваються з кожною секундою, і за цим потрібно встигати слідкувати. Хорошим стимулом є те, що це перспективна робота з хорошою зарплатою. 

На конференції свої технології  та напрямки представляли ІТ компанії, які познайомили з базовим планом та правилами, щоб стати успішним ІТ-фахівцем.

Студенти почерпали багато корисної  та цікавої інформації в сфері IT.

Започатковано співпрацю з ІТ компаніями та фірмами м.Тернополя з метою подальшої співпраці в сфері практичної діяльності,  покращення навчання студентів та їх майбутнього працевлаштування.